obshtinataВъв връзка с приключилото вчера (26.11.2015 г.) заседание на Общински съвет Чирпан и изразената от мен лична позиция в публикацията в моя личен блог „Политически цирк или бойкот?!“ и последващите след това коментари съм длъжен да дам своето мнение.

Първо понеже на сесията вчера бях седнал най-отпред на първия ред с гръб към повечето съветници и нямах пряк поглед към случващото се на задните места поднасям искрени извинения на общинския съветник от ГЕРБ – д-р Николай Стоянов, който гласува със „За“ при предложението Даниела Драгийска да бъде председателстващ сесията. Всеки има право на лична позиция, различна от партийната като тези хора заслужават поздравления. 

Защо кмета Кичка Петкова манипулира моите избиратели?!

Длъжен съм да отговоря след вчерашното заседание, тъй като късно вечерта ми се обадиха по телефона много граждани гледали интервюто с г-жа Петкова по кабелната телевизия „NNet Com“, в което тя коментира, че аз като независим общински съветник съм бойкотирал работата на Общинския съвет и съм гласувал „въздържал се“ при предложението г-жа Драгийска да води сесията, което от своя страна е довело и до закриване на заседанието.

Предлагам Вие сами да се убедите в манипулацията като видите интервюто на г-жа Петкова от кабелната телевизия дадено веднага след вчерашната сесия и записа от самото гласуване за избора на Драгийска за председателстващ сесията, където аз съм гласувал „За“. 

Личната си позиция защо съм гласувал „за“ съм отразил в цитираната по-горе публикация в моя личен блог.

Оставям коментарите за изявлението на кметицата Кичка Петкова относно моето гласуване на Вас. 

Изявление на Кичка Петкова след сесията на 26.11.2015 г. (първа част) и (втора част)
Запис от гласуването за избора на г-жа ДрагийскаЗащо кмета Кичка Петкова манипулира моите избиратели?!

5 thoughts on “Защо кмета Кичка Петкова манипулира моите избиратели?!

 • 28.11.2015 at 6:13
  Permalink

  Иванов, ти си употребил правото си след преценка на ситуацията.

 • 28.11.2015 at 8:10
  Permalink

  Правя следното предложение: В ОС има 4 групи и 1 независим съветник.Ако заседанието продължава 60 минути-то нека по 12 минути да председателствува по 1 представител на група.нека 5 – те предложени председатели на заседанието да седят отпред а останалите 16 съветници да седят в залата. Така е най-справедливо.Така се редуват на ротационен принцип и в Народното събрание на заседанията.Проблем ще е ако през тези 12 минути, на някой му се дочурка или доака и в това време той е председател на заседанието-трщбва да се помисли и за тази напрегната ситуация…..

 • 28.11.2015 at 8:41
  Permalink

  Това е моя лична позиция, но всеки един трябва да се води от девиза: „Помисли, премисли и тогава действай. “ Стават и грешки, но морално е поне да се поднесат извинения.

 • 29.11.2015 at 13:33
  Permalink

  Как си гласувал ти, не е важно.Каквото и да обясняваш, както и да търсиш съмишленици няма да се получи.Още с явяването си като независим ти си в ролята на политически субект, от който нищо няма да зависи. Ще си дописника на този ОС.Като такъв искам да те запитам за мнението ти относно стила, с който кметицата назидателно обяснява какво работят общ. съветници и как не е морално да подпише заплати? Също така колко е морално е да подпише на себе си заплата за работата, която е свършила през този месец? За база ще ти дам следното: Спечелилия изборите управлява. ТОЙ прави мнозинство с което да реализира програмата си./предполагам,че нито ти нито доктора сте гласували за тази програма, ако изобщо я има/Още нещо ще добавя: Едно от първите неща които трябваше да внесе за разглеждане

  като проект за решетие бе данъците и таксите.Не правенето говори за некомпетентност от страна на кмета и блокиране част от приходите за бюджет 16г.

 • 29.11.2015 at 18:29
  Permalink

  Г-н Видев, през последните години неинформираността на хората бе най-големия проблем сред жителите. Неправилно споделяната и ненавременно представяна информация според мен се правеше с умисъл.
  На въпросите Ви бих отговорил най-обстойно в случай, че се срещна с Вас. Не е мястото под тази публикация да се коментират неща, които не са свързани с темата.

Comments are closed.